Actualidad

30 informadors Covid recordaran les mesures de seguretat a peu de carrer

L'objectiu és evitar la propagació del virus en un moment en què hi ha molta gent a l'illa

Els informadors van identificats amb una camiseta que duu el lema ‘No ho escampis!’ / CIME

Mahón

Fins a mitjans d’octubre hi haurà 30 informadors Covid a peu de carrer per tal de recordar les mesures de seguretat i control que estan vigents a Menorca.

L’objectiu és evitar la propagació del virus en un moment en què hi ha molta població flotant a l’illa. Aquests 30 treballadors que han contractat el Consell de Menorca i la Fundació Foment del Turisme s’ubicaran en els punts de més afluència de gent, repartiran fullets informatius i mascaretes d’un sol ús.

Aquesta acció dona continuïtat a les tasques que els informadors de la campanya “No ho escampis!” han fet a peu de carrer fins ara i compta amb la col·laboració de l’hospital Mateu Orfila en la preparació dels treballadors.

La presidenta del Consell i de la Fundació Foment del Turisme, Susana Mora, subratlla la necessitat de campanyes com aquestes i recorda que “tenir més gent fa que sigui encara més important complir mesures clau com les distàncies de seguretat i mascaretes a l’exterior si no es pot garantir distància, la neteja amb gel i la vacunació”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00