Jueves, 23 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Centenari del Camp del Collao

Josep Lluís Santonja, historiador i director de l'Arxiu municipal d'Alcoi, parla d'aquesta efemèride en l'inici de la nova temporada de Cròniques Alcoianes

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

L'agost de 1921 s'inaugurava oficialment el Camp del Collao amb un partit entre una selecció del Regiment d'Infanteria Vizcaya i l'Alcodiam Deportivo. Aquest camp va ser possible per la cessió de l'industrial i esportista Francisco Laporta. Era la culminació de diversos intents des de 1911 perquè Alcoi tinguera un camp d'esports per a poder disputar lligues federatives.

L'actual Camp del Collao va ser possible gràcies a la intervenció del regiment Vizcaya, el qual va assumir les tasques d'explanació i construcció del camp actual. Josep Lluís Santonja, historiador i director de l’Arxiu Municipal d’Alcoi, parla d’aquesta efemèride en l’inici de la nova temporada de Cròniques Alcoianes, que estrena sintonía.

La capçalera de la secció és tambè una estrena. És un extracte del pasdoble Pas als Maseros,com a homenatge al mestre Valls Satorres, que recentment ha complit 75 anys.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?