Domingo, 26 de Septiembre de 2021

Otras localidades

La naviliera GNV estrena rutes amb Ciutadella

L'empresa unirà la ciutat de Ponent amb Barcelona i Palma a partir del 14 de setembre

La naviliera atracarà tant a Maó com a Ciutadella a partir del 14 de setembre.

La naviliera atracarà tant a Maó com a Ciutadella a partir del 14 de setembre. / GNV.

La naviliera GNV, que controla les rutes de Trasmediterranea entre València y Barcelona amb Balears posarà en marxa noves rutes amb Ciutadella a partir de dimarts 14 de setembre. Fins ara i amb la marca Trasmediterranea unia Maó amb Barcelona, Palma i València.

 

Els resultats de les noves rutes a Espanya han dut a GNV a seguir invertint per ampliar encara més les connexions amb les Illes Balears i incloure un nou servei amb Menorca. L'objectiu és oferir a les empreses que operen en els diferents mercats la possibilitat d'arribar a un nombre cada vegada més gran de destinacions. Per això, a partir de el 14 de setembre serà possible viatjar des de Barcelona i Palma de Mallorca a Ciutadella de Menorca.

 

El ferri GNV Sealand, que compta amb una capacitat de 2.255 metres lineals i pot acollir a bord fins a 195 automòbils i 880 persones, connectarà Barcelona amb els ports de Ciutadella de Menorca i Palma de Mallorca.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?