Domingo, 26 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Alaior és el lloc d'Europa del Sud on més han pujat els lloguers

L'increment dels preus detectat per la plataforma Casafari és del 21,3% molt per sobre de barrir de Roma o París

Es el municipi on més han pujat el preu dels lloguers aquest estiu.

Es el municipi on més han pujat el preu dels lloguers aquest estiu. / Google Maps.

Alaior es situa al cap en l'alça de preus de lloguer que s'ha detectat aquest estiu a les zones de sud d'Europa, segons les dades recollides per la plataforma Casafari d'Espanya, França, Itàlia i Portugal, durant els mesos de juny, juliol i agost.

 

En concret, a Alaior s'ha detectat una pujada mitjana del 21,3 per cent, un percentatge que també col·loca a aquest municipi com el que més ha incrementat els preus a Balears.

D'altra banda, la segona zona que més ha incrementat els preus de lloguer és el barri de Appio Claudio, a la zona de Capannelle a Roma, amb un creixement del 13 per cent. A continuació, es troba el VIII Districte de París, on el preu per llogar un apartament créixer un 11,86 per cent. Al barri, ubicat a la riba dreta del Sena, es troba la residència de el president de la República i diversos ministeris.

Després d'aquests, se situen els barris de Santa Clara a Lisboa, els voltants de Palma, a Mallorca i al barri de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, on els preus es van incrementar aquest estiu un 10, 97 per cent, un 9.35 per cent i un 8.80 per cent, respectivament.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?