Domingo, 26 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Sense pacients amb Covid a la UCI del Mateu Orfila

El darrer malalt greu ha passat a planta i buida una unitta que tenia pacients amb coronavirus des del 12 de juliol

La Unitat de Cures Intensives s'ha quedat sense pacients amb Covid.

La Unitat de Cures Intensives s'ha quedat sense pacients amb Covid. / Quatre Vents.

Menorca torna a tenir la UCI del Mateu Orfila buida de pacients amb Covid. Aquest fet no es donava des del passat 12 de juliol. El darrer malalt greu que quedava en aquesta unitat ha estat traslladat a les darreres hores a planta de Medicina Interna.

En aquests moments queden a l’hospital tres persones ingressades, totes elles a planta. A més hi ha 55 malalts sota vigilància de les UVAC i un professional sanitari a qui controla salut Laboral. En total hi ha a l’illa 59 casos actius després que s’hagin notificat 26 altes i diagnosticat quatre positius durant el darrer dia.

Pel que fa als hotels covid, al Sa Mirada hi ha nou persones allotjades, cinc són positius i quatre contactes estrets. Al Playa Azul hi ha tres positius i quatre contactes estrets.

 

Per altra banda l’Àrea de Salut ha anunciat que a partir de la setmana que ve el servei d’Infovacuna cridarà telefònicament a les persones immunodeprimides per a que vagin a rebre la tercera dosi de la vacuna per reforçar la seva protecció. A Menorca haurien de rebre-la un centenar d’illencs que han estat objecte de transplantament d’òrgans.

 

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?