Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

ALCANAR

Alcanar, una setmana després

Ja fa set dies dels aiguats que es van endur cotxes, van malmetre cases i van impactar en l'ànim i les vides dels habitants d'aquest municipi del Montsià. En parlem amb el seu alcalde Joan Roig.

Pla mitjà de l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig i un agent dels Mossos d'Esquadra, durant la visita a la zona més afectada pels aiguats a les Cases d'Alcanar el 2 de setembre de 2021.

Pla mitjà de l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig i un agent dels Mossos d'Esquadra, durant la visita a la zona més afectada pels aiguats a les Cases d'Alcanar el 2 de setembre de 2021. / ACN

L'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, fa una crida a la Generalitat i a Madrid perquè els ajuts que requereix el municipi per les afectacions dels aiguats de fa set dies, es gestionin amb més ràpidesa del que és habitual. Això és passar fins i tot per davant dels processos habituals que el ha titllat de molt lents. 

Amb Roig hem fet un balanç de com es troba el municipi a nivell d'ànims i pel que fa a neteja de carrers, recuperació de zones inundades i també quin és el futur més immediat que preveu per la vila. 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?