Lunes, 27 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Collado no pot ser inscrit al filial: "No et pots donar de baixa i d'alta d'un equip la mateixa temporada"

Diego Rivas, secretari general de l'AFE, explica al Què T'hi Jugues la situació d'Àlex Collado


Àlex Collado viu una situació incerta al Barça, amb el seu futur encara per esclarir. Ateses les circumstàncies, el jugador està en constant contacte amb l'AFE, l'Associació de Futbolistes Espanyols, per rebre assessorament. Aquest matí, Diego Rivas, secretari general de l'AFE, ha explicat al Què T'hi Jugues de SER Catalunya en quin punt es troba el cas de Collado i quins fets es poden desencadenar aviat. De moment, ha assegurat que no pot ser inscrit amb el Barça B: "Si et dónes de baixa d'un equip en una temporada, no et pots donar d'alta en aquest equip a la mateixa temporada".


Per tant, les dues vies possibles, com ha explicat Diego Rivas, són jugar al primer equip del Barça, com és el desig del jugador, o marxar a un club d'un país que tingui el mercat obert. Cada vegada en són menys i el compte enrere continua. Si el club no li dóna una fitxa, Collado podria entrenar sense llicència, però Rivas adverteix que aquesta situació és denunciable: "Si no tens llicència, no estàs en la mateixa condició que la resta dels teus companys. S'està incomplint l'ocupació efectiva del teu treball".


El secretari general de l'AFE també ha explicat que, en cas que Collado vulgui desvincular-se del Barça pel seu compte, "cal anar amb peus de plom perquè et poden reclamar la clàusula de rescissió". Tot plegat, una situació complicada per un jugador que la temporada passada va ser el capità del Barça B.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?