, 20 de de 2021

Otras localidades

PPCV

Carlos Mazón en Ràdio Ontinyent: "volem solucionar les promeses incomplides per a La Vall d'Albaida

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana aposta per finalitzar les infraestructures i baixar els impostos si arriben al govern

Carlos Mazón en el congrés autonòmic

Carlos Mazón en el congrés autonòmic / Europa Press News (Getty Images)

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana inaugura aquesta mateixa nit el curs polític 2021/22, però el seu president, Carlos Mazón, ja ha deixat clares les seues intencions a l’entrevista realitzada a Ràdio Ontinyent.

El president popular començava valorant l’elecció d’Ontinyent per a aquesta posada en marxa del curs i la seua resposta era clara “per què no?”, referint-se al fet que “nosaltres apostem per recuperar el poder industrial de la Comunitat Valenciana i Ontinyent i La Vall d’Albaida son referents”.

El moment clau de l’entrevista va arribar al parlar de les infraestructures, ja que explica “el nostre compromís amb les infraestructures seran prioritàries”, i matisa que “sé que hi ha un compromís verbal, per exemple. Amb la CV-60, però va a complir-se el setè any al front del tripartit i no hi ha cap avanç”. Considera Mazón que “l’interior industrial de la Comunitat Valenciana compta amb un retràs molt important i en aquest moment es necessiten dos coses; bones infraestructures, com les que s’han anat retallant a La Vall d’Albaida, i una millora fiscal.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Respecte a la candidatura de Mercedes Pastor a les pròximes eleccions municipals explica el president que “això son coses que decidiran els òrgans del partit”, però matisava que “Mercedes està fent una tasca fantàstica, fantàstica”, ja que explica “estar en la oposició significa rebatre el que fa mal el govern municipal, però també aportar idees, i pense que les idees son molt bones”

Aquesta nit, el president ho explicarà als assistents al sopar d'inici de curs, que tindrà lloc a La Clariana i les entrades del qual es van esgotar de seguida.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?