Domingo, 26 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Els Mossos d'Esquadra certifiquen l'existència de quatre comptes de Twitter del Barçagate

El 'Què t'hi Jugues!' dona nous detalls sobre la investigació del 'Barçagate' després de tenir accés a noves pàgines del sumari

Al registre policial que es va fer al domicili de Jaume Masferrer, la mà dreta del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, els Mossos d'Esquadra van trobar documents que certifiquen l'existència de, com a mínim, quatre comptes de Twitter que es van utilitzar pel 'Barçagate' i que estaven gestionades per I3 Ventures, l'empresa que va contractar el FC Barcelona.

Avui al 'Què t'hi Jugues' hem donat nous detalls sobre la investigació del 'Barçagate' després de tenir accés a noves pàgines del sumari. Aquests comptes que han certificat els Mossos d'Esquadra van ser bloquejats en el seu moment per Twitter i avui en dia ja no existeixen. Els comptes són @jfunesemis, @sergrdrgz, @massiveatack57 i @goku_emprenyat. Els Mossos d'Esquadra han arribat a aquesta conclusió després de revisar els documents que es van trobar al registre policial fet al domicili de Jaume Masferrer.

A més, en aquest registre, els Mossos d'Esquadra van trobar un indici que Jaume Masferrer va fer una anàlisi de l'auditoria de Price Waterhouse Coopers sobre el 'Barçagate'. Això demostraria que Jaume Masferrer, sent un dels investigats per aquest cas, va tenir accés a aquesta auditoria, mentre que els membres de la junta directiva del club no.

Al registre policial al domicili de Masferrer, els Mossos d'Esquadra van trobar una llibreta Moleskine que va aportar informació important per a la investigació. En aquesta llibreta Masferrer apunta que havia de parlar amb PwC sobre el context polític de l'1 d'octubre del 2017 i que Carles Tusquets, membre de la Junta Directiva, coneixia la ruta independentista i havien de defensar-se dels atacs que rebien de l'independentisme.

Els Mossos d'Esquadra també van trobar, a la seu d'I3 Ventures, una conversa de WhatsApp en la que es parlava de Josep Maria Minguella, qui va ser candidat a la presidència del Barça, però els Mossos no saben qui va ser l'emissor ni tampoc el receptor. "Se trata de desenmascarar a un tipo, Josep Maria Minguella. [...] Se trataría de conseguir que le llegue el ruido de las redes, en las que se empiece a cuestionar la objetividad de sus comentarios, ya que solo responden a sus intereses comerciales. Hasta ahora vive con total impunidad y se siente con fuerzas para hacer y deshacer lo que le venga en gana".

Fa uns dies el 'Què t'hi Jugues!' va explicar que la instrucció del 'Barçagate' s'allarga fins al 2022 i que la jutge havia citat a 12 persones a declarar com a testimonis. La instrucció del cas no es tancarà fins al proper 29 de gener.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?