, 26 de de 2021

Otras localidades

ENTREVISTA | ADRIANA LASTRA EN 'HORA 25' ENTREVISTA | ADRIANA LASTRA EN 'HORA 25' Sigue en directo la entrevista a la vicesecretaria general del PSOE en 'Hora 25'

Trasmed unirà diàriament Barcelona Alcúdia i Maó per mar

La companyia del Grup Grimaldi planta batalla a Baleària que, fins ara, era la única que unia Mallorca i Menorca cada dia

Aquest vaixell és el que unirà diàriament Barcelona, Alcúdia i Maó ambuna capacitat per a 1.500 passatgers i 1.800 metres lineals de càrrega.

Aquest vaixell és el que unirà diàriament Barcelona, Alcúdia i Maó ambuna capacitat per a 1.500 passatgers i 1.800 metres lineals de càrrega. / GRIMALDI TRASMED

Trasmed, la companyia naviliera del Grup Grimaldi, entra en el terreny marítim de Balèaria i unirà diàriament Barcelona, Alcúdia i Maó a partir del 20 de setembre.

Aquesta connexió triangular l’efectuarà el vaixell “Volcán del Teide” els dies laborables i el ‘Ciudad de Palma’ els caps de setmana. Això suposarà una millora de les connexions marítimes de Menorca amb Mallorca i la capital catalana. Així mateix, també significarà un desafiament per a Baleària, que fins ara liderava el transport marítim entre les Illes. Val a dir que el Volcán del Teide té una capacitat per a 1.500 passatger i 1.800 metres de càrrega lineal.

El director comercial de Trasmed, Miguel Pardo, assegura que, amb aquesta nova ruta, es milloraran les connexions interinsulars i la línia amb Barcelona. Pardo afegeix que, amb això, també s’optimitzaran les entregues de mercaderies.

A més d’oferir aquesta nova ruta triangular, Trasmed millorarà la connexió entre Mallorca i Menorca amb una freqüència diària entre Alcúdia i Maó, que es suma a la setmanal del diumenge entre Palma i Maó. Trasmed també oferirà una sortida nocturna des de Menorca cap a Barcelona els diumenges.

Val a dir que es mantindran els serveis diaris des de Barcelona a Maó amb sis sortides setmanals. També continuaran, tal i com estan establertes fins ara, les rutes dels diumenges des de Menorca a València.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?