Jueves, 21 de Octubre de 2021

Otras localidades

L'Hospital de dia del Santa Caterina supera l'activitat que hi havia abans de la pandèmia

Entre gener i agost s'ha atès pràcticament el mateix nombre pacients que en el mateix període de 2019 però les sessions s'han incrementat un 3%.

Una imatge de les noves instal·lacions que han entrat en funcionament aquest mes.

Una imatge de les noves instal·lacions que han entrat en funcionament aquest mes. / Imatge: IAS Girona

Des de principis d'any i fins al mes d’agost, l’hospital de dia del Santa Caterina ha atès 3.990 pacients als que s'ha fet 10.841 sessions. Són 18 pacients i 286 sessions més (3%) que el 2019 durant el mateix període de temps.

Ara l'assignatura pendent és recuperar el nombre d'intervencions sense ingrés. Aquests vuit primers mesos de 2021 se n'han fet 2.000 mentre que abans de la pandèmia es van superar les 3.800, amb un increment del 37% respecte a l'any anterior.

L'objectiu és duplicar la capacitat del servei i per això s'estan acabant obres de reforma per valor de 2 milions d'euros.

En la primera fase d'aquestes obres, ja enllestida i en funcionament des d'aquest mes, s'ha ampliat i millorat l'hospital de dia mèdic, que inclou, entre d'altres, una sala específica per a pacients amb patologia crònica respiratòria o cardíaca.

El mes que ve s'acabarà l'hospital de dia quirúrgic, on s'hi preparen i es recuperen pacients que han patit una operació de cirurgia major ambulatòria i també s'hi fan proves diagnòstiques; endoscòpies principalment.

L'hospital de dia quirúrgic està ubicat a la planta de baixa mentre que el mèdic està al soterrani però tots dos queden plenament integrats a dins de l'estructura del Parc Hospitalari.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?