Deportes

Carles Duran: "Sense gent de la casa, la Penya té poc sentit"

El tècnic del Joventut valora, al Què T'hi Jugues, l'inici de la temporada

Carles Duran: "Sense gent de la casa, la Penya té poc sentit"

Carles Duran: "Sense gent de la casa, la Penya té poc sentit"

08:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1631708328024/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La Penya afronta una nova temporada on, una vegada més, participarà a l'Eurocup, la segona competició del bàsquet europeu. Al capdavant de l'equip, hi continuarà Carles Duran, que aquest matí, al Què T'hi Jugues, ha destacat el creixement de l'equip tant en competicions domèstiques com europees, i ha reivindicat el paper dels jugadors formats a Badalona: "Tenim molts jugadors de la casa, i això ha de ser diferencial, ja no és normal a la lliga. Ha de ser un punt d'identitat. Sense gent de la casa, la Penya té poc sentit".

Per sobre de tot, Duran ha deixat clar que l'objectiu, més enllà de fites, ha de ser estar en condicions de lluitar cada partit: "A la Penya li hem d'exigir ser competitiva cada dia. Sigui el rival que sigui, que tingui opcions de guanyar. No pot venir ningú aquí pensant que la diferència és molt gran. Crec que podem jugar a tots de tu a tu i aquest és el gran repte d'aquest any"

L'equip badaloní, però, arriba amb tres baixes sensibles a l'inici de la lliga. Tomic, Bassas i Birgander: En aquesta pretemporada hem perdut 3 jugadors molt importants al vestidor i a la pista. Entre tots haurem de fer un bon treball perquè són jugadors que marquen diferències", ha explicat Duran. La cara positiva en l'inici de la temporada és el retorn del públic a l'Olímpic: "Nosaltres juguem per l'afició i volem, també, jugar contra les aficions rivals".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00