Sábado, 16 de Octubre de 2021

Otras localidades

El meu poble, el meu tresor

Rubén Cervera, periodista

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Eixos passejos pels carrers empedrats, asseure's en la plaça per a veure com cau la vesprada, eixos entrepans que ens feien les iaies i que ens menjàvem a la porta de casa, totes eixes coses que hem aprés que no s'aprenen en altres llocs, el sabor especial que tenem les tomaques, el pa, els melons, l´oli…… Si, jo soc de poble i el meu poble és el meu tresor, el meu refugi, on em sent fora de perill, on em retrobe amb les meues arrels.

El meu poble es diu Margarida i és com el poble de vostès que m'estan escoltant, un poble amb gent meravellosa, que li donen vida i que ara que tots hem tornat a la ciutat ací queden vigilant els seus carrers, la seua església, cuidant el camp i sentint-se oblidats per les administracions, amb cada dia mes manques en tots els serveis, des del sistema sanitari, el de recollida de fems fins i tot en el de l'educació… són els grans oblidats.

Aquests pobles que tant volem moren cada dia i són els que els polítics nomenen com l'Espanya buidada, però en realitat no els interessa que sobrevisquen, allí a penes tenen vots.

No vull fer un al·legat sobre el meu poble, vull que ens adonem que amb la mort dels pobles perdem alguna cosa més que 4 casa, perdem il·lusions, alegries, persones, somriures, records, històries.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?