Sociedad

Ana Trenado és la nova gerent de l'IB-Salut a Menorca

La metgessa està vinculada a la sanitat menorquina des de 1998

La metgessa va començar a treballar amb la sanitat menorquina el 1998. / Quatre Vents.

Mahón

El director general del Servei de Salut, Juli Fuster, ha nomenat la doctora Ana Trenado Andreu nova gerent de l’Àrea de Salut de Menorca en substitució de Romà Julià, que es jubila després de dos anys en el càrrec.

Romà Julià i Ana Trenado han comunicat aquest dijous el relleu a l’equip directiu, caps de servei, supervisores d’infermeria i coordinadors dels centres de salut d’atenció primària.

La doctora Trenado és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) i està vinculada professionalment a l’Àrea de Salut de Menorca des de maig de 1998, quan va començar l’estada com a metge resident (MIR) a la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària de Menorca. Va exercir com a metgessa de família al Centre de Salut Canal Salat i, en 2002, es va incorporar a l’equip del Servei d’Admissió de l’Hospital. Entre els anys 2007 i 2011 va assumir la direcció mèdica d’Atenció Especialitzada; ha estat dos anys cap de la Unitat de Qualitat i des de setembre de 2019 és cap de la Unitat d’Admissió de l’Hospital, després d’uns anys com a coordinadora d’aquest servei.

Durant aquesta etapa professional s’ha anat formant en l’àmbit de gestió de processos i millora de la qualitat assistencial. Així, té un màster en Gestió Clínica i postgraus en gestió d’organitzacions sanitàries, avaluació de sistemes sanitaris i en gestió i millora en la seguretat del pacient. Actualment, està cursant un màster en Salut Digital a la Universitat Oberta de Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00