Martes, 26 de Octubre de 2021

Otras localidades

BOMBERS

Segon estiu amb més rescats a la muntanya dels últims deu anys

Els bombers han realitzat 82 actuacions, 20 més que en el mateix període de l'any passat

Segon estiu amb més rescats a la muntanya dels últims deu anys

Segon estiu amb més rescats a la muntanya dels últims deu anys / Arxiu ANA

Els bombers han realitzat 82 actuacions, 20 més que en el mateix període de l’any passat. Entre el 15 de juny i el 15 de setembre s’ha dut a terme 10 recerques de persones que s’havien perdut, 35 rescats a senderistes que han patit algun incident a la muntanya, com pot ser una fractura o una indisposició, i 27 intervencions relatives a esports d’aventura com la BTT, el parapent o l’escalada, entre d’altres.

Malgrat que la xifra es manté força estable des de fa uns anys, la d’aquest estiu suposa la segona més elevada des que es tenen dades, al 2010.

Des del cos de Bombers apunten que enguany hi ha hagut un increment de persones a les muntanyes del país, coincidint amb l’interès creixent per les activitats i el turisme de natura, i atribueixen a aquesta causa el repunt.

Finalment, i pel que fa a les dades generals de tot l’any, des del gener i fins a data d’avui el Grup de Rescat de Muntanya ha realitzat un total de 123 actuacions. En tot l’any 2020 en van fer 146 i el 2019, 137.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?