Miércoles, 20 de Octubre de 2021

Otras localidades

La tardor

Santi Hernández, periodista

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

La tardor toca a la porta. Ja està ací, només girar la setmana. A poc a poc anem dient adeu a l'estiu. Hem tornat ja a la faena, a les aules, a les rutines. A poc a poc anem deixant en l'oblit la mar i tornem a mirar cap a la muntanya, cap a la Serra de Mariola, cap a la Font Roja. Ens espera l'olor de pi i carrasca, la boira i els núvols grisos, el groc i el roig i els mils colors de les muntanyes. És hora de passejades per la serra xafant ja fulles seques dels arbres que es despullen.

La nit comença a arribar abans i la pluja ens recorda que ja no és temps de xancles.

La frescoreta guanya terreny, els dies són cada vegada més curts i les nits s'allarguen. Canvien els colors, els sons i la claror. La tardor és temps de somnis i recolliment. Prompte traurem de l'armari la jaqueta i les botes i una manteta on ens refugiarem, és temps de tornar a les abraçades i les carícies.

Diuen que és l'estació de la malenconia, altres de la tristor per a molts la metàfora de la tardor és un espectacle de fulles de colors a la Font Roja.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?