PRIMERA RFEF

El FC Andorra deixa escapar els dos primers punts de l'Estadi Nacional

Els tricolors empaten a 2 davant l'Atlètic Balears i encadenen la tercera jornada sense guanyar

Carlos Martínez en una rematada. / FC Andorra

Andorra la Vella

El FC Andorra deixa escapar els dos primers punts de l’Estadi Nacional.

Els tricolors han empatat a dos gols davant de l'Atlètic Balears, en un partit que guanyaven a sis minuts per acabar. Això significa que és la tercera jornada sense guanyar.

Ha estat un partit intens des de l’inici amb un conjunt tricolor més vertical però que ha vist com la pressió del contrari en la sortida de la pilota era alta. La principal novetat en l’equip d’Eder Sarabia ha estat la titularitat de Josele a la porteria en detriment de Nico Ratti.

Al minut 7 Héctor Hevel ha avisat amb una rematada que ha sortit per sobre del travesser. Els andorrans intentaven arribar però sembre topaven amb la defensa contrària. No ha estat fins al minut 32 que ha arribat el primer gol obra del davanter Carlos Martínez amb un xut ajusatat al pal del porter. Josele abans del descans ha hagut d’intervenir per evitar l’empat.

Només vuit minuts d’haver-se iniciat la segona meitat l’Atlètic Balears ha culminat una contra a la perfecció i Dioni superava Josele. Quedava temps per reaccionar i manca de vint minuts Zourdine rematava magistralment un córner i feia el 2-1. Quan tot semblava que els tres punts es quedarien a casa, Vinicius Tanque ha rematat sol al segon pal una centrada per banda esquerra fent el 2-2 final.

Eder Sarabia considera que els seus homes han fet mèrits per guanyar i reconeix que els han penalitzat molt els petits errors que han comès. Sobre els set punts que s’han escatat en quatre partits, el tècnic bilbaí diu que ara mateix no mira la classificació.

Amb l’empat d’avui, el FC Andorra es queda amb cinc punts i el proper cap de setmana visitarà el camp de l’UCAM Múrcia.