Miércoles, 27 de Octubre de 2021

Otras localidades

Autobiografia

Mireia Pascual, periodista

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Matinar. Un virus de panxa que es clava a casa i ens saluda a tots amb gràcia. La vida no para. La feina. La tasca de cuidadora. El dinar. L’escoleta on no pot anar. Tots treballant. No saber on deixar al xiquet. Plantejar-se si dur-lo a fer una entrevista amb l’alcaldessa de Cocentaina. Trobar amb qui deixar-lo, com últim recurs. Plors. Fer l’entrevista. El pediatra. No he dinat. Dine ràpid el que puc. Reclam atencional. Reclam perquè està malalt. Reclam. Sona el mòbil. No puc atendre’l. Era feina. Després. Després l’agenda desbordada.

Em tanque al despatx. Les sis de la vesprada. Mil tasques. Un data. Tot per fer. Angoixa. No arribe. Les huit. El sopar. El bany. Adormir-lo cantant amb calma. Calma que costa. Un crit intern de necessitat de reconnexió. Mal de coll. Estrès. Un '’mamà’ sempre de fons. Un sistema que no respecta els ritmes dels menuts, ni la dels adults. Un sistema que no ens ajuda a conciliar.

És autobiografia, però estic segura que més d’una s’ha sentit hui identificada. Després ve la culpa per no estar a l’altura. Per haver pegat un crit de més, per no haver tractat de resoldre des de la calma. Una culpa per no haver arribat a fer la tasca tan bé com voldries. El rèdit econòmic i laboral ens ofega la criança i sempre critica la maternitat faces el que faces.

Companyes, amigues, mares, no se sencau culpables, cadascuna fa el que pot amb el que té, amb la seua circumstància vital i laboral. Som lluitadores i entre totes portem el món endavant. El feminisme també ha de tindre en compte la maternitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?