Martes, 19 de Octubre de 2021

Otras localidades

Salut tanca els punts de vacunació massiva el 30 de setembre

Al Palau Firal de Girona s'hi ha administrat el 25% de les vacunes de les comarques de Girona.

Ara la vacunació es traspassa als Centres d'Atenció Primària.

Punt de Vacunació del Palau Firal de Girona.

Punt de Vacunació del Palau Firal de Girona. / Imatge: ICS Girona

En el cas de la Fira de Girona i el Centre Cultural Molí de l’Anguila de Figueres són tancaments totals, tot i que Salut habilita un espai a la seu de la Generalitat uns dies determinats del mes d'octubre només per a segones dosis de gent que vagi aquests últims dies al Palau Firal a posar-se la primera.

El Casal Marià d’Olot, el Palau Firal de Calonge i Sant Antoni i la Sala Eudald Graells de Ripoll també obriran encara uns dies per administrar dosis pendents. Els interessats seran citats per sms. A Mas Enlaire de Blanes només atendran a qui li toqui com a Àrea Bàsica de Salut.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Al Palau Firal de Girona, s'hi han posat una de cada quatre vacunes (300.000) que s'han administrat a les comarques de Girona. La cap de torn d'aquest punt de vacunació, Marta Coll, diu que s'hi han dedicat molts esforços i recorda que a partir d'ara la vacunació es trasllada als centres d'atenció primària.

Fins ara a les comarques de Girona s’han posat més d’1.170.000 vacunes i el 68'5% de la població ja té la pauta completa.

Segones dosis AstraZeneca

Les segones dosis d’AstraZeneca que quedin pendents, es posaran al Palau Firal el divendres 24 de setembre a la tarda i el dimarts 28 al matí. A partir d'aleshores, com passa amb la resta de vacunacions, s'administraran als CAP.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?