Sociedad

Salut tanca els punts de vacunació massiva el 30 de setembre

Al Palau Firal de Girona s'hi ha administrat el 25% de les vacunes de les comarques de Girona.

Ara la vacunació es traspassa als Centres d'Atenció Primària.

Punt de Vacunació del Palau Firal de Girona. / Imatge: ICS Girona

Girona

En el cas de la Fira de Girona i el Centre Cultural Molí de l’Anguila de Figueres són tancaments totals, tot i que Salut habilita un espai a la seu de la Generalitat uns dies determinats del mes d'octubre només per a segones dosis de gent que vagi aquests últims dies al Palau Firal a posar-se la primera.

El Casal Marià d’Olot, el Palau Firal de Calonge i Sant Antoni i la Sala Eudald Graells de Ripoll també obriran encara uns dies per administrar dosis pendents. Els interessats seran citats per sms. A Mas Enlaire de Blanes només atendran a qui li toqui com a Àrea Bàsica de Salut.

Marta Coll, Cap de Torn del Punt de Vacunació del Palau Firal Girona

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1632398070620/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Al Palau Firal de Girona, s'hi han posat una de cada quatre vacunes (300.000) que s'han administrat a les comarques de Girona. La cap de torn d'aquest punt de vacunació, Marta Coll, diu que s'hi han dedicat molts esforços i recorda que a partir d'ara la vacunació es trasllada als centres d'atenció primària.

Fins ara a les comarques de Girona s’han posat més d’1.170.000 vacunes i el 68'5% de la població ja té la pauta completa.

Segones dosis AstraZeneca

Les segones dosis d’AstraZeneca que quedin pendents, es posaran al Palau Firal el divendres 24 de setembre a la tarda i el dimarts 28 al matí. A partir d'aleshores, com passa amb la resta de vacunacions, s'administraran als CAP.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00