Miércoles, 20 de Octubre de 2021

Otras localidades

El filòleg Ivan Gisbert escriurà el manifest del 9 d'octubre

L'acte de lliurament dels premis serà conduït al Teatre Calderón per la comunicadora Ajo Valls, mentre que el concert serà interpretat per la Societat Musical Nova d'Alcoi

Ivan Gisbert i Ajo Valls

Ivan Gisbert i Ajo Valls / Ajuntament d'Alcoi

Joventut i professionalitat es donaran la mà en l'acte de lliurament dels premis 9 d’octubre. El filòleg i doctor en literatura catalana Ivan Gisbert López serà enguany l'encarregat d'escriure el manifest institucional de 2021 i la comunicadora Ajo Valls presentarà l'esdeveniment que, un any més, se celebrarà en el teatre Calderón.

Ivan Gisbert López és Doctor en Literatura Catalana Contemporània per la Universitat d'Alacant amb la tesi doctoral: “El conte dins de la trajectòria literària d'Isabel-Clara Simó”, qualificada amb Excel·lent Cum laude. Des de 2008 exerceix de professor de Valencià, Llengua i Literatura en diferents instituts d'Educació Secundària, impartint les seues classes actualment a Elx.

També és membre del grup d'Investigació del Grup d'Estudis Transversals de la Universitat d'Alacant, sota la direcció de Carles Cortés; compta amb el Títol de Màster de Postgrau de ‘Assessorament lingüístic i cultura literària: aplicacions al context valencià’ i ha participat en congressos, seminaris i col·loquis sobre literatura contemporània.

Gisbert López té també experiència en l'àmbit literari com a editor, director i traductor de publicacions, així com escriptor i col·laborador en articles periodístics en mitjans digitals o associacions culturals.

Conduirà la gala la presentadora i creativa audiovisual Ajo Valls. Llicenciada en comunicació audiovisual al campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), la seua trajectòria professional està lligada als mitjans de comunicació, especialment a la televisió, on ha cobert des de l'edició i la càmera fins a la redacció i locució de notícies en TVA. Actualment presenta els programes “Mosaic dels Comarques” i “Sentim la Festa” en TVA, col·labora en el magazín cinematogràfic “Estem de cine” i acaba d'exercir com a ajudant de direcció en la sèrie “Insurrecció”.

Segons subratlla el regidor de Cultura, Raül Llopis, “una vegada més comptem amb dos professionals alcoians per a presentar la gala i escriure el manifest d'una data tan significativa per a nosaltres com és el 9 d’octubre. Estem convençuts que la sensibilitat i el bagatge literari i artístic d'Ivan Gisbert, units a la frescor i solvència d'una presentadora com Ajo Valls, es complementaran a la perfecció”. Llopis destaca a més la participació de la Societat Musical Nova d’Alcoi en una gala en laqual es premiarà a la pianista Marisa Blanes, al Centre Alcoiàd'Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) i a l'escriptor i professor Francesc Bernàcer, a títol pòstum.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?