Sábado, 23 de Octubre de 2021

Otras localidades

La Festa vacunada

Ferran Cano, periodista

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Bon dia Alcoi. Un bon amic em recorda de tant en tant que les tradicions estan per a trencar-les: Per a bé, quan la celebració del passat evoluciona per adaptar-se a les necessitats de la societat actual amb els seus avanços; també, molt diferent quan el guió gira per culpa de causes alienes com la situació d'emergència sanitària que vivim.

Així i amb el trellat per davant fa no res les Falles de setembre de València demostraren que si es pot si es vol. Que no és com sempre, però és que ja hi és molt més del que podíem imaginar ara fa un any. Que viure en un Mig Any atípic amb un protocol de seguretat pel mig és un punt de partida per a què vindrà, un calfar motors per al va de bo. Que complint les normes pertinents l'equador de la festa pot ser l'excusa perfecta per retrobar-se i celebrar que la festa i la vida continuen, amb mascareta i aforaments, però continuen.

Després de tant de temps tornem i quina fortuna la de la Nostra Festa que ja està vacunada.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?