Martes, 19 de Octubre de 2021

Otras localidades

Fa 50 anys

L'1 d'octubre de 1971 quan el dictador Francisco Franco es dirigia a una multitud convocada a la Plaça d'Orient Alcoi viu, en ambient preelectoral, un intens temporal que deixa negats alguns carrers principals, com Entença i l'Alameda

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

L’1 d’octubre de 1971, el dictador Francisco Franco, acompanyat de la seua dona i d’altres autoritats del règim es dirigia a una multitud convocada a la Plaça d’Orient per a retre-li homenatge pels seus 35 anys al capdavant de l’Estat. D’Alcoi hi arribaren 120 partidaris, membres de la Guàrdia de Franco, de la Secció Femenina i de la Delegació de Joventuts.

També durant eixos dies es vivia un ambient electoral arran la celebració d’eleccions per a completar les Corts espanyoles. El candidat que major quantitat de vots va obtindre va ser el popular polític de Benidorm Pedro Zaragoza, seguit molt de prop per l’alcoià Juan Antolí.

També eixos dies puja el preu dels carburants, en concret la popular bombona de butano, que puja quasi un 10% i passa a costar 132 pessetes.

A més, Alcoi viu un intens temporal que deixa negats alguns carrers principals, com Entença i l’Alameda.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?