Actualidad
BÀSQUET

Tercera derrota consecutiva del Morabanc Andorra que és cuer de la Lliga Endesa

Els tricolors pateixen d'una alarmant falta d'intensitat defensiva

Tercera derrota consecutiva pel Morabanc Andorra que és cuer de la Lliga Endesa / BCA

Andorra la Vella

Mal inici de temporada pels d’Ibon Navarro que aquest diumenge han sumat una nova derrota, en aquest cas contra el Fuenlabrada, on han tornat a mostrar una pèssima imatge. Els tricolors pateixen d’una alarmant falta d’intensitat defensiva, alerta el partit el tècnic basc, que també lamenta no haver fet entendre als nous fitxatges, que cal lluitar cada segon de cada partit.

Navarro afegeix també, el fet de jugar tres partits en una setmana, dos d’ells en 48 hores, i que han arribat jugadors nous fins al darrer moment. Malgrat tot, reconeix que estan molt pitjor del què es pensava.

El duel contra el conjunt madrileny va finalitzar amb un resultat maquillat de 91-78, on el Morabanc va arribar a perdre de 26 punts. Navarro destaca nombroses errades defensives i manca d’intensitat a l’hora de parar determinades accions rivals. Per altra banda, entén que va ser molt positiva l’entrada del darrer jugador en arribar, Víctor Arteaga, per contrarestar aquesta manca d’intensitat.

El conjunt andorrà tanca la classificació de la lliga sense conèixer la victòria i amb tres derrotes. A Burgos, dissabte, serà pràcticament obligat obtenir la victòria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00