Lunes, 25 de Octubre de 2021

Otras localidades

145 amarradors de Ciutadella i Fornells han de renovar el seu permís per mantenir la plaça

Ports IB simplifica els tràmits que s'han de completar abans del 31 de desembre

116 amarradors temporals de Ciutadella i 29 de Fornells han de renovar el permís per mantenir la plaça.

116 amarradors temporals de Ciutadella i 29 de Fornells han de renovar el permís per mantenir la plaça. / PIXABAY.

116 titulars d’uns amarraments temporals al port de Ciutadella i 29 de Fornells hauran de renovar els seus permisos davant Ports de les Illes Balears abans d’acabar l’any si volen mantenir el dret d’us.

La normativa estableix que cada tres anys els titulars dels amarratges en base estan obligats expressament, sense previ avís, a sol·licitar la renovació de les autoritzacions dels amarratges. Enguany, per primera vegada, el procediment es simplifica sensiblement per tal d’agilitzar la tramitació de les noves autoritzacions. En aquest sentit, la persona interessada, podrà indicar directament a la sol·licitud que està d’acord amb les condicions generals per a l’atorgament de les autoritzacions d’amarrament en base. D´aquesta forma no serà necessari enviar-li a l’interessat un tràmit d’audiència amb les condicions i rebre per la seva part una acceptació d’aquestes. Eliminant aquest pas es podrà procedir directament a l’emissió de l’autorització, un cop s’hagi comprovat que no s’han produït canvis ni s’han incomplert les condicions de l’autorització i que s’està al corrent en el pagament de les taxes portuàries.

També per facilitar el procediment i com a mesura sanitària preventiva, Ports IB anima els usuaris a realitzar el tràmit de forma

Aquesta renovació és important per als beneficiaris d´un amarrament ja que en cas de no exercir el seu dret preferent o fer-ho fora dels terminis establerts, perdrien automàticament la seva plaça.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?