Sábado, 23 de Octubre de 2021

Otras localidades

PRISA Àudio i Cadena SER llancen, en col·laboració amb Spotify, els Premis Ondas Globales del Podcast

Es tracta de la primera edició d'aquests guardons dedicats exclusivament a la indústria del podcast a Espanya i Llatinoamèrica

S'atorgaran un total de 15 premis i les candidatures estaran obertes fins al proper 22 de novembre

Els premis segueixen l'estela dels Premis Ondas que anualment lliura PRISA a través de Ràdio Barcelona, de la Cadena SER, considerats com els guardons degans i de major prestigi de ràdio i televisió que es concedeixen a Espanya

PRISA Audio és la plataforma transversal que agrupa tots els continguts d'àudio no lineal (podcast) del Grup, entre ells els d'EL PAÍS, AS, Cadena SER, Podium Podcast, Cadena DIAL i Els40, i les emissores a Llatinoamèrica W Radio, Caracol Radio i ADN Chile

Premis Ondas Globales del Podcast

Premis Ondas Globales del Podcast / Cadena SER

Amb l'objectiu de donar visibilitat a la indústria del podcast i reconèixer la tasca dels seus professionals, PRISA Àudio i Cadena SER, en col·laboració amb Spotify, llancen la primera edició dels Premis Ondas Globales del Podcast, dedicats exclusivament a aquest sector al món hispanoparlant.

Els guardons segueixen l'estela dels prestigiosos premis Ondas que concedeix Ràdio Barcelona, emissora de la Cadena SER, que des de 1954 han premiat les millors produccions radiofòniques, musicals i televisives a nivell global.

Els Premis Ondas Globales del Podcast concediran 15 guardons, dividits en tres seccions específiques, per a projectes nacionals i internacionals en espanyol i amb dos premis específics per a altres idiomes.

En la categoria General es premiarà el millor podcast de ficció; millor podcast narratiu de no-ficció; millor podcast conversacional; millor branded-podcast; millor podcast experimental; millor podcast internacional de parla no-espanyola; i millor podcast en llengua cooficial de l'Estat.

En la categoria Específica, els guardons aniran a reconèixer a la millor realització i disseny sonor; el millor guió; la millor producció; el millor episodi; el millor actor o actriu de ficció sonora; i el millor amfitrió o amfitriona.

Finalment, s'atorgaran dos premis especials: a el podcast revelació i a la trajectòria en la indústria i consolidació del podcast a Espanya i Llatinoamèrica.

Al web premiosondas.com pot consultar-se la convocatòria, informació detallada sobre els guardons i les condicions de presentació de les candidatures. La recepció de treballs estarà oberta fins el 22 de novembre de 2021 i els Premis es lliuraran en 2022.

Un jurat format per un reconegut grup d'experts de el món de l'àudio d'Espanya i Llatinoamèrica serà l'encarregat de seleccionar les millors candidatures a cada categoria.

Una aposta de PRISA Audio

Amb aquests guardons, PRISA Audio continua donant passos en el seu desenvolupament amb l'objectiu de convertir-se en el major agent transformador de la indústria de l'podcast en espanyol. PRISA Audio és la plataforma transversal que agrupa tots els continguts de podcast de el Grup: EL PAÍS, AS, Cadena SER, Podium Podcast, Cadena DIAL i Els40, i les emissores a Llatinoamèrica W Ràdio, Caragol Ràdio i ADN Xile, entre d'altres.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?