Lunes, 25 de Octubre de 2021

Otras localidades

DIRECTO | 'ÁGORA DE HORA 25' DIRECTO | 'ÁGORA DE HORA 25' Sigue en directo el 'Ágora de Hora 25' con Carmen Calvo, Pablo Iglesias y García Margallo

Maó va atendre una mitjana de 1.000 consultes turístiques setmanals a l'estiu

Més de la meitat de les preguntes les van fer turistes nacionals

El punt d'informació del Claustre del Carme va ser el que va atendre més consultes a l'estiu.

El punt d'informació del Claustre del Carme va ser el que va atendre més consultes a l'estiu. / Ajuntament de Maó.

L'Ajuntament de Maó ha atès durant els mesos de juliol, agost i setembre una mitjana de 1.000 visites setmanals d'informació turística, tal com han informat des del Consistori.

 

En concret, s'han realitzat un total de 9.707 consultes i s'ha atès un total de 15.917 persones en els sis punts d'informació turística municipal, que han comptat amb el suport del personal informador turístic de el projecte mixt d'ocupació i formació en promoció turística local 'Bristol170-III'.

Des de l'Ajuntament han destacat que el 56,6 per cent de les persones usuàries eren de procedència nacional, mentre que el 22 per cent han estat francesos, el 10,3 per cent han estat britànic i el 11,1 per cent restant eren de altres nacionalitats.

En aquest punt, han indicat que aquestes dades reflecteixen l'actualitat del turisme a Maó, en l'entorn actual de mesures sanitàries específiques, habilitades per donar seguretat en l'accés dels clients a Balears, amb motiu de la pandèmia, i constaten una tendència generalitzada a el creixement dels turismes espanyol i francès, respectivament. De fet, han remarcat que durant la temporada de 2019 el turisme britànic va representar la majoria de les consultes, seguit pels visitants de procedència nacional i pels d'origen francès.

Finalment, el punt d'informació turística més utilitzat ha estat el del Claustre del Carme, amb una afluència del 37,6 per cent, seguit del de l'estació d'autobusos amb un 35 per cent i pel situat en el mateix Ajuntament, amb un 21,9 per cent del total de consultes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?