Lunes, 25 de Octubre de 2021

Otras localidades

Menorca cerca la desestacionalització en el turisme del nord d'Europa

Una delegació menorquina ha participat a la la I Convenció de Turespaña

Imatge de la convenció

Imatge de la convenció / FFtm

Menorca cerca obrir-se a nous mercats turístics que contribueixin a la desestacionalització de l'illa, per això s'han mantingut recentment diverses reunions amb les Oficines Espanyoles de Turisme del nord d’Europa.

S’han fet durant la I Convenció de Turespaña que s'ha celebrat aquesta setmana a Sevilla i que está especialitzada en turisme sostenible.

Durant tres dies, s'han mantingut contactes amb diferents Oficines de Turisme d'Espanya a l'exterior per continuar planificant les accions de promoció de 2022 amb dos objectius principals: la recuperació i reactivació de l'mercat britànic que aquest any s'ha vist molt afectat per les restriccions internes imposades per la pandèmia, i la recerca de nous segments de mercat que siguin especialment atractius des del punt de vista de la desestacionalització. En concret, la directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus del Consell Insular, Laura Ruiz, s'ha reunit amb delegats de Turespaña a Hèlsinki, Estocolm, Copenhaguen, Berlín, Munic, Zuric, Brussel·les, Viena, París, Londres, i Nova York .

Durant aquestes reunions s'ha pogut constatar com Menorca està completament alineada, i de fet ja fa anys que treballa, amb el model de turisme sostenible que des de Turespaña es vol potenciar i que té molt present la cura i la preservació de l'entorn, la promoció de la cultura i els productes locals i que es converteixi en un element de cohesió social i territorial.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?