Martes, 30 de Noviembre de 2021

Otras localidades

Menorca acollirà el Congrés Nacional d'Ecoturisme

Es farà els dies 19, 20 i 21 al Llatzeret després que s'ajornés l'any passat per la Covid

El Llatzeret acollirà aquesta trobada per definir el turisme sostenible.

El Llatzeret acollirà aquesta trobada per definir el turisme sostenible. / Montannito amb llicència Creative Commons

El Llatzeret de Maó acollirà els dies 19, 20 i 21 d’octubre el cinquè Congrés d’Ecoturisme. La trobada ja s’hauria d’haver celebrat l’any passat però la Covid ho va impedir.

Aquesta edició ve marcada pel canvi del model turístic actual, sorgit com a resposta a la pandèmia sanitària que estem patint des de fa ja més d’un any, cap a un de més sostenible. El congrés, que tindrà lloc a l’emblemàtica illa del Llatzeret, comptarà amb tres dies de jornades tècniques formades per ponències, taules de debat i intercanvis d’experiències entre els professionals participants, així com visites i activitats que permetin donar a conèixer la nostra illa Reserva de Biosfera.

A més, el cap de setmana anterior tindrà lloc un fam trip per agents de viatge i touroperadors especialitzats en ecoturisme, que participaran al Museu de Menorca en una taula de contractació dilluns 18, com a preludi del congrés. La presidenta del Consel, Susana Mora, exposa que aquest congrés ha de servir també per a que Menorca millori com a destinació turística sostenible.

 

Mora també afirma que aquest congrés suposa una gran oportunitat per posicionar la nostra illa com un destí sostenible, que encaixi amb els valors de Reserva de Biosfera, fomentant la mitigació del canvi climàtic.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?