Miércoles, 08 de Diciembre de 2021

Otras localidades

De fora vindran...

Noelia Fernández Moltó, periodista

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

De fora vindran, que del que tenim ens parlaran. Si, ja sé que el dit no és així, però he trobat interessant parlar d'un fet que ens passa molt sovint i que mai ve mal recordar-ho.

Malgrat que sabem de la bondat de les nostres terres, del caràcter acollidor d'aquestes comarques i de la cultura tan nostra d'aprofitar qualsevol esdeveniment per a celebrar tots junts la vida, és necessari mencionar-ho de tant en tant perquè ens ho creguem un poquet i no oblidem com som.

Jo mateixa critique de vegades "allò que fem""allò que diem", i no ve malament rascar-se un poc l'esquena. I hui ho faig perquè en una conversa amb algú que assegurava "no haver tingut el privilegi de néixer ací", contava com d'enamorat estava de la llum d'aquesta terra. I no es referia només al fet bàsic de la llum del Sol que a tants "guiris" enamora de la costa, que també, anava més enllà parlant de la llum de les persones, una tonalitat difícil de trobar a cap altre enlloc, una llum que, de vegades, es veu en perill per les circumstàncies que ens ocupen.

Ens devem tornar a brillar després de tot el que hem viscut i sobretot per tot el que hem deixat de viure. Que no estic parlant d'oblidar que el perill continua present i que hem d'estar alerta, però, amb respecte, podem tornar a trobar-nos.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?