Lunes, 29 de Noviembre de 2021

Otras localidades

DIRECTO | 'ÁGORA DE HORA 25' DIRECTO | 'ÁGORA DE HORA 25' Sigue en directo 'Él Ágora de Hora 25' con Carmen Calvo, Pablo Iglesias y García-Margallo

Portes obertes a l'estació Jaume Ferrer de La Mola

Es podrà visitar dijous de capvespre per conèixer la feina d'investigació científica que s'hi fa

Dijous la gent podrà visitar aquesta instal·lació a La Mola.

Dijous la gent podrà visitar aquesta instal·lació a La Mola. / CAIB.

Aquest dijous capvespre, a partir de les 16 h, tindrà lloc una jornada de portes obertes a l'Estació d'Investigació Jaume Ferrer situada a La Mola. Serà una activitat en la qual els investigadors responsables dels diferents programes de seguiment científic donaran a conèixer a el públic assistent els principals resultats de la seva tasca.

 

L'any 2021, després de gairebé 12 anys de funcionament, l'estació d’investigació és una institució de recerca consolidada que disposa ja d'una sèrie de dades històriques obtingudes a partir del seguiment científic que es fa del medi marí de Menorca. En aquest sentit, cal destacar la importància de disposar de relacions temporals de dades tan llargues sobre recerca a la mar menorquina.

 

Actualment, i després de dos convenis finalitzats, està a punt de signar-se un tercer amb la visió de continuar el seguiment científic i de convertir la Jaume Ferrer en un centre de recerca de referència que generi coneixement que pugui ser d'utilitat a l'hora de donar suport a les decisions de gestió del medi natural.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?