Actualidad
CULTURA

El Museu Fàbrica Reig tanca les seves portes i es convertirà en virtual

El 9 de gener del 2022 és la data prevista pel tancament després de 19 anys

El Museu Fàbrica Reig tanca les seves portes i es convertirà en virtual / Ràdio Ser Principat d'Andorra

Andorra la Vella

El 9 de gener del 2022 és la data prevista pel tancament després de 19 anys, en els quals s’han realitzat 54 exposicions i ha acollit 205.000 visitants.

La directora de la Fundació Julià Reig, Maria Martí, ha explicat que la pandèmia ha accelerat la decisió i que durant tot aquest temps el museu ha complert els objectius que s’havia marcat com fer arribar als visitants la importància que ha tingut el tabac per l’economia del país. Així mateix, considera que cal reinventar-se i que el turisme de masses s’ha vist afectat.

La darrera exposició que s’hi farà serà una mostra fotogràfica del fundador Julià Reig Roqueta. Es tracta d’un fons de principis del segle XX. Va ser un dels primers fotògrafs d’Andorra i es va centrar en la parròquia de Sant Julià de Lòria. Des del museu es demana la col·laboració de la ciutadania per identificar les persones, llocs i dates.

Un cop tanqui les portes, el Museu Fàbrica Reig es convertirà en museu virtual i s’oferirà el mateix circuit que hi havia del Museu del Tabac.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00