Jueves, 02 de Diciembre de 2021

Otras localidades

AEROPORT

Anar i tornar a Madrid des de l'aeroport d'Andorra-La Seu tindrà un cost des de 118 euros

El Govern ha adjudicat a Air Nostrum la gestió de la ruta que començarà a operar el 17 de desembre

L'aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell.

L'aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell. / ANA

Els vols seran els divendres i els diumenges i el cost màxim per l’executiu serà de 630.000 euros per aconseguir l’equilibri econòmic. Això suposa 20.000 menys dels que havia previst l’executiu.

El ministre d’Economia i Presidència, Jordi Gallardo, ha explicat que la filial d’Iberia és l’única companyia que s’havia presentat i un dels aspectes que ha volgut ressaltar és que els bitllets es vendran a través de l’aliança OneWorld. Això vol dir que es podran comparar bitllets per venir al principat des de tot el món fent escala a Madrid.

Manifesta que per les persones que siguin molt previsores podran comprar els bitllets a partir de 59 euros, el que suposa que anar i tornar el cost sigui a partir de 118 euros. En aquest sentit, remarca que és un cost molt competitiu.

En total seran més de 200 vols previstos i si s’aconsegueix una ocupació plena suposaria una xifra d’uns 10.000 passatgers.

El vol de sortida des de Madrid serà a les 14.30 hores i des de l’aeroport d’Andorra-La seu serà a les 16.50 hores. En cas que siguin dies festius molt marcats, enlloc de volar divendres es volarà dijous.

Gallardo ha manifestat que el contracte amb l’aerolínia entrarà en vigor l’1 de gener del 2022 i remarca que després de la posada en marxa d’aquesta ruta es treballarà per connectar el país amb París.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?