Sábado, 04 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Condemnat a 17 anys de presó un atracador que va assaltar a punta de ganivet 6 fleques del Baix Empordà

La sentència fixa, però, que només complirà 12 anys i 9 mesos.

L'acusat, durant el judici.

L'acusat, durant el judici. / Imatge: Agència ACN

La sentència conclou que queda degudament acreditat pel testimoni de víctimes i perquè algunes càmeres de videovigilància el van captar que era ell qui entre el juliol i l'agost de 2019 va assaltar sis fleques de Palamós, Calonge i Sant Feliu de Guíxols.

S'esperava que fos l'hora de tancar, entrava a cara descoberta, saltava a l'altre costat del mostrador, amenaçava les dependentes, alguns cops amb un ganivet, i s'emportava el que hi havia a la caixa.

En alguna fleca hi va entrar dos cops. La sentència recull, per exemple, que a Palamós va posar el ganivet al ventre de la dependenta però que, en d'altres, en feia prou amb ensenyar-lo.

En total, es va emportar gairebé 2.400 euros. Al judici ha dit que ho feia per necessitat. Li han caigut 17 anys, 2 mesos i 19 dies de presó però la sentència fixa que, com a molt, complirà 12 anys, 9 mesos i 3 dies, el triple que la pena individual més elevada.

El seu advocat, Lucas Arias, ja ha presentat recurs a l'Audiència de Girona perquè considera que la sentència és "injusta" i "del tot desproporcionada".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?