Jueves, 02 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Renuncia a l'Ajuntament de Sant Lluís per ser el cap dels maçons d'Espanya

Adolfo Alonso declina entrar al govern municipal per aspirar al títol de Gran Mestre de la Gran Lògia d'Espanya

L'advocat Adolfo Alonso declina entrar al govern local de Sant Lluís per aspirar a ser el primer maçó menorquí que arriba a Gran Mestre de la Gran Lògia d'Espanya.

L'advocat Adolfo Alonso declina entrar al govern local de Sant Lluís per aspirar a ser el primer maçó menorquí que arriba a Gran Mestre de la Gran Lògia d'Espanya. / ADOLFO ALONSO.

El qui havia de ser substitut del dimitit Ramon Herráiz com a regidor de Sant Lluís, Adolfo Alonso, ha presentat aquest dilluns la carta de renúncia. Ha esgrimit motius laborals i personals, però també un de molt especial.

L’advocat Adolfo Alonso ha renunciat a ser regidor perquè es presenta a Gran Mestre de la Gran Lògia d’Espanya, la principal associació maçònica estatal. Alonso és membre de la lògia Sol de Levante 161 ubicada a Menorca. És el primer cop que un maçó de la nostra illa aspira al més alt càrrec de la maçoneria espanyola. Ell explica que no veu correcte ser Gran Mestre i estar vinculat a un càrrec públic polític.

Adolfo Alonso entén que la maçoneria té molt a aportar a la societat actual. Entre els valors que creu que ara calen més que mai al nostre entorn i que ell pot aportar ha destacat la llibertat, igualtat, fraternitat i tolerància. Ha posat com exemple que a les lògies conviu l agent de diferents partits polítics sense cap tipus de problema i opina que aquest esperit de serenor i pau seria molt adient.

Les eleccions a Gran Mestre han de tenir lloc en els propers mesos per substituir a Óscar de Alfonso Ortega, qui ostenta el càrrec i ja ha anunciat que vol avançar els comicis.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?