Martes, 25 de Enero de 2022

Otras localidades

L'Ajuntament de Girona apuja l'IBI un 7,8% i esquiva el bloqueig pressupostari

L'abstenció del regidor díscol de Ciutadans i el vot de qualitat de l'alcaldessa han permès desfer l'embolic dels pressupostos després de dos anys de bloqueig

El vicealcalde Quim Ayats i l'alcaldessa Marta Madrenas conversant abans del ple

El vicealcalde Quim Ayats i l'alcaldessa Marta Madrenas conversant abans del ple / ACN

L'Ajuntament de Girona ha aprovat apujar l'IBI un 7,8% i les taxes, un 3%. La regidora d'Hisenda, Maria Àngels Planas, ha defensat que servirà "per poder augmentar els nivells dels serveis públics". Planas assegura que "intentem estirar la gestió al màxim i repercutir el mínim al contribuent", i ha calculat que l'IBI surt a 3,25 euros al mes per contribuent. "Vas a fer una Coca-Cola i gairebé et costa això", ha dit Planas entre el murmuri de l'oposició.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

L'abstenció del regidor díscol de Ciutadans i el vot de qualitat de l'alcaldessa ha permès desfer l'embolic dels pressupostos després de dos anys de bloqueig. Els dos grans partits de l'oposició, han criticat uns comptes que creuen que no estan adaptats a la pandèmia.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

La portaveu socialista, Sílvia Paneque, ha dit que "llegir aquest pressupost ha estat francament decebedor, amb una manca absoluta de rumb i d'ambició, que ens indica de manera inequívoca que estem en un final d'etapa".

Mentre que Guanyem Girona ha burxat en l'acord amb el regidor de Ciutadans a qui el partit ha obert un expedient d'expulsió. El portaveu de Guanyem, Lluc Salellas, ha dit: "Era Marta Madrenas qui deia no fan tant que 'l'independentisme no pot estar supeditat ni a l'Estat ni al 155'. Doncs mirin, avui pacten amb el senyor Daniel Pamplona"

El nou pressupost haurà de servir per incorporar set nous agents a la Policia Municipal i comprar càmeres de seguretat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?