Actualidad

Menorca cerca posicionar-se en el turisme de luxe francès

S'han organitzat activitats amb agències de viatges parisines

Expedició francesa / FFTM

Mahón

La iniciativa de Menorca Island by Lodge Attitude, que promou la Fundació Foment del Turisme de Menorca i el Govern balear, va reunir del 8 a l’11 d’octubre vuit agències de viatges, de comunicació i d’esdeveniments franceses.

Els representants d’aquestes entitats, casi totes de Paris, van viatjar a Menorca en un fam trip de familiarització i descoberta de la destinació, una activitat inclosa en el Pla d’Acció 2021 del Segment Estratègic Turístic de Luxe.

Durant tres dies, aquest grup va poder escoltar, comprendre i deixar-se sorprendre amb un programa de visites que va incloure visites a finques i fortaleses; hotels i agroturismes temàtics; excursions al cor de l’illa per a gaudir d’espais naturals preservats; sortides a la mar; experiències gustatives i culinàries; i vetllades amb alguna sorpresa.

Un equip francòfon de Menorca Island va acompanyar el grup en tot moment per transmetre els avantatges i les possibilitats que ofereix l’illa per a viatges d'oci, d'empreses o altres esdeveniments i congressos. L’objectiu prioritari era poder viure una experiència inspiradora, natural i sensorial per proposar Menorca als seus clients francesos privats i d'empreses, tot l'any.

Menorca Island by Lodge Attitude és una agència receptiva establerta tot l'any a Menorca, en el centre històric de Maó. Imagina, dissenya i organitza viatges personalitzats i exclusius i esdeveniments temàtics per a clients privats i corporatius.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00