Fútbol

Jorge Pautasso: "Con el VAR el título de Liga contra el Atlético sería del Barça. Mateu Lahoz pidió disculpas"

Al 'Que t'hi jugues!' parlem amb Jorge Pautasso, qui va ser l'ajudant del Tata Martino a la banqueta del FC Barcelona

Pautasso: "Con el VAR el título de Liga contra el Atlético sería del Barça. Mateu Lahoz pidió disculpas al Tata, Nos dijo que se había equivocado"

Pautasso: "Con el VAR el título de Liga contra el Atlético sería del Barça. Mateu Lahoz pidió disculpas al Tata, Nos dijo que se había equivocado"

22:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1635340527246/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Que t'hi Jugues!' hem parlat amb Jorge Pautasso, mà dreta del Tata Martino al cos tècnic del FC Barcelona durant la temporada 2013-14. "Creo que nosotros llegamos para tratar de darle nuestra imprenta como cuerpo técnico y que el equipo tratase de buscar alguna variante para poder ganar los partidos también de otra manera, no perdiendo su esencia" ha dit l'extècnic del Barça sobre la seva etapa a la banqueta, i ha afegit que "creo que se fue injusto con nosotros".

L'entrenador ha analitzat la derrota contra l'Atlético de Madrid aquella temporada a l'última jornada de Lliga, on va arbitrar Mateu Lahoz. El Barça finalment no va guanyar el títol per un gol anul·lat de manera polèmica a Leo Messi, sobre el qual Pautasso ha assegurat que "si existiese el VAR en ese momento el gol sería válido y el título hubiese sido del Barça. Mateu Lahoz pidió disculpas al Tata por el gol anulado a Messi. Nos dijo que se había equivocado".

Avui el Barça juga contra el Rayo Vallecano i Pautasso ha recordat un partit contra el Rayo quan ell estava a la banqueta culer on es va criticar el joc del Barça per la pèrdua de possessió tot i haver guanyat per 0-4: "El partido del 0-4 era para ganar con más diferencia, pero jugamos ante un equipo en que el técnico, Paco Jémez, le competía a todos los equipos de España. Éramos cuestionados porque habíamos perdido la posesión 50,5% a 49,5%." ha afirmat. "Sabemos ganar y sabemos perder en el fútbol, después se aceptó" ha finalitzat.

A més el tècnic argentí ha repassat les crítiques rebudes al Clàssic d'aquella temporada tot i també haver guanyat: "En el primer Clásico contra el Real Madrid en el Camp Nou cuando les ganamos 2-1, hicimos el segundo gol de una salida rápida y también fue cuestionado" ha recordat Pautasso al 'Que t'hi Jugues!'.

L'argentí també s'ha pronunciat sobre la sortida de Messi: "Sabemos que Leo es un personaje muy importante en el fútbol mundial. Ni el más optimista pensaba que se iba a ir del Barcelona", ha opinat.

Ramon Besa i Bruno Alemany han opinat sobre l'actuació arbitral de Mateu Lahoz i sobre les crítiques que rep el joc actual del Barça, sense una idea clara i sense un posicionament estratègic efectiu. "Mateu Lahoz a vegades té decisions que no entens, però en canvi és humanament molt proper. Em sembla un bon àrbitre encara que de vegades té decisions capritxoses" ha dit Ramon Besa.

Sobre el joc de posició i el fenomen del 'Cruyffisme", Bruno Alemany ha analitzat que "hi ha molta confusió amb el joc de posició. A Cruyff avui també se li diria anticruyffista. Era un equip que jugava bàsicament en vertical. L'equip de Cruyff es movia molt i ara segur que estaria mal vist". I Besa ha afegit: "Tota la cultura Cruyffista ens ha portat a ser menys flexibles davant d'entrenadors que tenien un currículum".

"Tu has de deixar que els que improvisin siguin els bons. Amb Cruyff només improvisaven els que podien improvisar. Hi ha massa solistes i pocs tocadors d'assegurar la banda en aquesta orquestra. Tothom vol desequilibrar" ha finalitzat Ramon Besa sobre el Barça actual a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00