Miércoles, 08 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Armengol visita el poblat de Torre d'en Galmés per donar suport a la Candidatura de Menorca Talaiòtica

Amb l'aportació d'enguany, de 200.000 euros, el Govern ha invertit ja un milió d'euros

Visita d'Armengol i Company

Visita d'Armengol i Company / CIME

La presidenta del Govern, Francina Armengol, va voler expressar aquest dimecres el seu recolzament a la candidatura de la Menorca Talaiòtica com a Patrimoni Mundial de la UNESCO amb una visita al poblat talaiòtic de Torre d’en Galmés.

Armengol volia visibilitzar així el compromís del Govern amb la candidatura, defensant la seva plena implicació i el suport absolut que des de la màxima institució balear es dona a aquest projecte.

Per la seva part, la presidenta del Consell, Susana Mora, recordar que la candidatura a Patrimoni Mundial de la Menorca Talaiòtica es troba en un moment clau, ja que pròximament se celebrarà una reunió decisiva, encapçalada pel Ministeri de Cultura, on el grup d’experts al complet d’ICOMOS farà l’avaluació de les candidatures que es presenten davant la UNESCO per a l’any vinent, tot i que no serà fins al juliol que es donarà a conèixer el resultat final.

Finalment, el conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, agraïa el suport del Govern des del primer moment defensava la feina col·lectiva feta perquè la candidatura de la Menorca Talaiòtica s’acabi convertit en una realitat.

En finalitzar la visita al jaciment, es va fer una visita a la fàbrica cervesera Grahame Pearce de Sant Climent, a Maó, on es produeix la cervesa Talaiòtica, un producte creat en col·laboració amb el Museu de Menorca a partir de la investigació d'uns gots alts trobats a uns jaciments, amb restes orgàniques de cereals com blat i ordi, compatibles amb el que podria haver estat una beguda semblant a la cervesa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?