Actualidad

Presenten al·legacions a l'ampliació de la marina de Port d'Aro

SOS Costa Brava anirà als tribunals si no s'atura el projecte

La plataforma SOS Costa Brava ha anunciat les al·legacions en una roda de premsa / ACN

Castell-Platja d'Aro

SOS Costa Brava ha presentat al·legacions contra l'ampliació de la marina del Port d'Aro i assegura que anirà als tribunals si no s'atura.

L'entitat veu el projecte "incompatible" amb l'emergència climàtica i proposen renaturalitzar la zona per tal que serveixi per mitigar els efectes dels temporals.

Eduard de Ribot: "Si es produís l'aprovació definitiva, aniríem als tribunals"

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000023480/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'advocat de SOS Costa Brava, Eduard de Ribot, ha donat per fet que les al·legacions tiraran endavant perquè "estan fonamentades jurídicament", però ha deixat clar que si no acaba aturant-se el projecte aniran als tribunals".

El geòleg Jordi Ferrer, per la seva banda, ha dit que el projecte "no té ni cap ni peus" i que l'única cosa que aconseguiria seria "contraproduent" per les edificacions que ja hi ha actualment a l'altra banda del Riudaura. "Augmentaria la inundabilitat", ha afegit.

Per això, la plataforma ecologista ha demanat que se segueixi l'informe fet pel Consell Assessor del Desenvolupament Sostenible, que posa sobre la taula la necessitat d'anar "desrigiditzant" la costa, treure ciment, deconstruir.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00