Sábado, 27 de Noviembre de 2021

Otras localidades

Tot un mes per immunitzar la població que abans es feia en un sol dia

El mes d'octubre s'han posat 9.000 primeres dosis de la vacuna contra la Covid a les comarques de Girona, una xifra que en el moment àlgid s'havia arribat a posar en un sol dia

Un sanitario inyecta la vacuna durante el primer día de vacunación contra la Covid-19 en la residencia de mayores de Vallecas.

Un sanitario inyecta la vacuna durante el primer día de vacunación contra la Covid-19 en la residencia de mayores de Vallecas. / EUROPA PRESS/R.Rubio.POOL - Europa Press (EUROPA PRESS)

El mes d'octubre s'han posat 9.000 primeres dosis de la vacuna contra la Covid a les comarques de Girona, una xifra que en el moment àlgid s'havia arribat a posar en un sol dia. La vacunació s'ha alentit però no s'han deixat de posar primeres dosis.

Dosis de reforç a banda, el mes d'octubre es van posar un total de 19.872 vacunes a les comarques de Girona: 10.755 van ser segones dosis mentre que primeres 9.117. Aquestes xifres contrasten amb les que es registraven en els moments àlgids dela vacunació massiva. Per exemple, el 7 d'abril es van posar més de 10.000 primeres dosis a la regió o el 16 de juny es van vorejar les 13.000 injeccions.

Ara, s'ha necessitat tot un mes per immunitzar la població que abans es feia en un sol dia. Això comporta que les dades de població amb pauta completa avancin a pas de tortuga, però també és cert que cada dia es posen primeres dosis.

El mes passat hi va haver dos dies que es van posar més de 800 primeres dosis de la vacuna contra la covid a les comarques de Girona.

15% més de casos

Les dades indiquen que la pandèmia torna a pujar. De moment, aquesta setmana, un 15% més de casos, encara que no és com les anteriors onades i de moment es manté una mica per sota del nivell de risc alt.

El que sí que segueix a la baixa és el nombre d'ingressats: Ara, són 32, cinc menys que fa una setmana. 9 d'aquests estan en unitats de crítics o semicrítics. En l'última setmana ha morta 1 persona per covid.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?