Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

HABITATGE

La construcció de pisos de lloguer perd interès respecte al de compravenda

Ribó entén que potser no hi ha els incentius necessaris perquè els promotors apostin decididament per aquest model de negoci

La construcció de pisos de lloguer perd interès respecte al de compravenda

La construcció de pisos de lloguer perd interès respecte al de compravenda / Arxiu Ana

Ho assegura Jordi Ribó, president de la Fiabci Internacional i vicepresident de l'AGIA, que entén que potser no hi ha els incentius necessaris perquè els promotors apostin decididament per aquest model de negoci.

Defensa que el parc immobiliari andorrà és curt i està molt orientat a la compravenda, i en aquest sentit apunta que una solució seria aplicar polítiques que afavoreixin la construcció d'habitatges de lloguer.

El president de la Fiabci assegura que les mesures de congelació de preus no son efectives per reconduir un mercat que necessita més temps que altres, ja que si una solució és ampliar el parc d'habitatge i construir més edificis, es necessiten anys perquè siguin una realitat. Per altra banda, reclama que abans de fer cap política coercitiva pels propietaris, és necessari disposar de dades concretes i fiables.

Ribó opina que pràcticament tots els propietaris apujaran el 10% del lloguer que els autoritza, enguany, el Govern. Una mesura que entén que no seria generalitzada si no s'hagués congelat i s'hagués permès que propietaris i clients s'entenguessin entre ells.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?