Lunes, 06 de Diciembre de 2021

Otras localidades

L'aeroport de Girona recupera Ryanair

El 3 de desembre és el dia en què Ryanair tornarà a tenir un avió de base a la terminal de Vilobí, dos anys després

El director de l'aeroport, Vicent Pallarès, abans de l'entrevista a Ràdio Girona

El director de l'aeroport, Vicent Pallarès, abans de l'entrevista a Ràdio Girona / Ràdio Girona

L'aeroport recupera Ryanair després que fa dos anys deixés de tenir Girona com a base pels seus avions. Aquest hivern, es preveu que la terminal de Vilobí recupera el 60% del moviment d'abans de la pandèmia, amb Itàlia com el principal mercat.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

El 3 de desembre és el dia en què Ryanair tornarà a tenir un avió de base a l'aeroport de Girona després que el retirés el 2019. La companyia irlandesa té programades set rutes a Pisa, Cracòvia, Londres, Dublín, Rabat, Brussel·les i Frankfurt. El director de l'aeroport, Vicent Pallarès, l'ha definit com el projecte més esperançador per les instal·lacions.

En total, aquest hivern s'oferiran 110.000 seients, amb 32 vols per setmana; és gairebé un 40% menys que els anys previs de la pandèmia.

Aena s'ha marcat com a objectiu millorar les connexions amb Itàlia i els Països Baixos, que aquest any ha estat el principal mercat. En canvi, els turistes britànics i russos, que representaven la meitat dels passatgers habituals, han vingut molt menys a causa de les restriccions per la pandèmia.

El director de l'aeroport també ha destacat el creixement de l'aviació privada durant la pandèmia, i creu que serà un mercat que es consolidarà en els anys vinents.

La temporada d'estiu s'ha tancat amb gairebé 300.000 passatgers, amb un pic a l'agost de 80.000 visitants i uns 158 vols a la setmana.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?