, 01 de de 2021

Otras localidades

SESIÓN DE CONTROL SESIÓN DE CONTROL Sigue en directo la sesión de control al Gobierno en el Congreso

Reunió d'almiralls de l'Armada a Maó

Dos vaixells de guerra atracaran aquesta setman a l'Estació Naval del port

Aquest serà un dels vaixells que tocarà port a Maó aquesta setmana.

Aquest serà un dels vaixells que tocarà port a Maó aquesta setmana. / Armada espanyola

Fins divendres 26 de novembre L’Armada espanyola farà diverses activitats de caràcter logístic a l'Estació Naval de Maó. D'una banda, tindrà lloc la reunió semestral de treball dels Almiralls Caps d'Arsenals de l'Armada se celebrarà en aquesta ocasió a les instal·lacions de l'Estació Naval. Per l'altra està previst que efectuïn escales operatives el transport lleuger “Contramestre Casado”, amb base a Cadis, i el vaixell d'aprovisionament de combat “Cantàbria”, amb base a Ferrol.

El vaixell “Contramaestre Casado” té com a missió efectuar transports logístics tant de personal com de material. Té una eslora de 104 metres i una dotació de 67 persones. Construït en drassanes de Suècia, en principi va operar des de 1953 com a vaixell mercant. Va ser adquirit pel Ministeri de Defensa a 1982 i transferit a l'Armada en 1983.

El vaixell Cantàbria té com a missió proporcionar suport logístic operatiu a una Força Naval o a una Força Expedicionària, que pot incloure una Força de Desembarcament o de Transport. El vaixell també pot donar suport logístic en operacions no bèl·liques com són l'ajuda humanitària i la defensa mediambiental. La seva eslora és de 174 metres i la seva dotació està formada per 164 persones. Va ser lliurat a l'Armada el 2010.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?