Lunes, 17 de Enero de 2022

Otras localidades

La Generalitat té previst invertir 111'5 milions a Girona el 2022

El Gironès és la comarca que més rebrà i la Garrotxa i el Baix Empordà les que menys.

Interior de l'Hospital Josep Trueta.

Interior de l'Hospital Josep Trueta. / Imatge: Agència ACN

Són 111'5 milions que també en porten associats 66'5 més de cares a 2023 de projectes que durent més d'un any.

Al Gironès la Generalitat ha assignat 32 milions d'euros i més de la meitat es destinen a l'Institut d'Assistència Sanitària i a l'Hospital Josep Trueta que, tot i que no té partida per al nou edifici, haurà d'invertir 6 milions en obres de manteniment de l'actual.

També hi ha previstos 6'9 milions per a les obres d'ampliació de l'Hospital de Blanes i la construcció del CAP d'Hostalric, a la Selva, que és la segona comarca que més inversió té prevista; 23'7 milions.

A l'Alt Empordà hi ha consignats 17'7 milions amb la construcció de la comissaria de Districte de La Jonquera i les obres al centre de Mercaderies d'El Far-Vilamalla com a obres més dotades.

La meitat dels 11'1 milions previstos per al Ripollès van a Vall de Núria (5'7 M€) i més de la meitat dels 10'8 que s'invertiran al Pla de l'Estany son per a obres de millora de la C-66 (7'1 M€).

Al Baix Empordà, la partida més important dels 8 milions que s'hi destinen va per a la rehabilitació del pont de Verges -2'3 M€- i a la Garrotxa també hi van 8 milions per al Parc Natural de la Zona Volcànica (1'5), urbanitzar un polígon a Sant Feliu de Pallarols i fer un nou CAP a Olot, entre d'altres.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?