Lunes, 29 de Noviembre de 2021

Otras localidades

Felip Moll seguirà amb la navegació transoceànica però no amb l'Allevà

El veler amb el que ha travessat l'Atlànticja es troba a un contenidor pel seu trasllat a Espanya

El veler Allevà es va desmuntar per a posar-lo a un contenidor i embarcar-lo per a la seva tornada a Espanya després de travessar l'Atlàntic.

El veler Allevà es va desmuntar per a posar-lo a un contenidor i embarcar-lo per a la seva tornada a Espanya després de travessar l'Atlàntic. / CN CIUTADELLA.

El regatista del CN Ciutadella Felip Moll vol seguir amb la navegació transoceànica segons informen des de l’entitat de Ponent, però segurament ho farà amb un vaixell diferent, previsiblement un Protó.

La notícia arriba ara just després que el veler Allevà amb el que ha anat des de França a La Palma i des d’allí a l’Illa de Guadalupe, al Mar Carib, dins la Mini Transat 2021,  es guardí en un contenidor per viatjar en un mercant de tornada a Europa.

L’Allevà travessarà així l’Atlàntic de tornada a Espanya de forma molt diferent a com va fer l’anada, en la Mini Transat una regata en solitari per creuar tot l’Oceà Atlàntic, aventura que li ha duit tres mesos entre preparatius, escala a Canàries i regata.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?