Martes, 25 de Enero de 2022

Otras localidades

CONSEJO DE MINISTROS CONSEJO DE MINISTROS El Gobierno aprueba este martes la subida de las pensiones para este año

Menorca es promociona a Itàlia i Suïssa

La Fundació Foment del Turisme participa en diverses trobades amb agents de viatges a les principals ciutats d'aquests països

S'ha donat a conèixer tota la riquessa cultural i natural que té Menorca als mercats helvètic i transalpí.

S'ha donat a conèixer tota la riquessa cultural i natural que té Menorca als mercats helvètic i transalpí. / Pixabay.

Menorca s’ha promocionat aquestes darreres setmanes a Itàlia i Suïssa.

Entre els dies 23 i 25 de novembre, i sota el lema “Spain Reloaded”, el roadshow promocional suís va recórrer tres de les principals ciutats del país: Ginebra, Berna i Zuric. L'objectiu d'aquesta acció, en la qual van participar també delegacions d'altres comunitats autònomes, és donar a conèixer a les agències minoristes les novetats en productes i serveis de les destinacions espanyoles, entre elles, Menorca. A cadascuna de les ciutats es van organitzar trobades amb uns 70 agents de viatges.

Un total de 16.596 passatgers van arribar a Menorca des de Suïssa per via aèria entre gener i octubre d'aquest any. Encara que les principals destinacions per als viatgers suïssos són els països limítrofs com Alemanya, Itàlia i França.

En el cas d'Itàlia, el viatge promocional de Turespaña al que es va sumar la Fundació va fer parada a Torí, Milà, Nàpols i Roma entre el 22 i el 25 de novembre. Sota el reclam “Spagna a Itàlia”, les destinacions participants es van reunir amb agències de viatges del mercat italià, un dels principals emissors de turistes a Menorca. Els tècnics de la FFTM van tenir l'oportunitat de presentar Menorca a agències que encara no ofereixen aquesta destinació als seus clients i van donar a conèixer les últimes novetats als operadors que ja estan familiaritzats amb l'illa.

Aquest any, Menorca va acollir a 35.122 turistes procedents d'Itàlia. Espanya és la segona destinació turística preferida pels italians per a les seves vacances, per darrere de França

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?