Miércoles, 19 de Enero de 2022

Otras localidades

Nova data per la consulta sobre els correbous de Vidreres

El municipi de la Selva és l'últim de les comarques de Girona on es manté aquesta tradició, després de la supressió a Torroella, Olot i Roses

Imatge dels correbous del 2019

Imatge dels correbous del 2019 / ACN

La consulta sobre els correbous de Vidreres ja té data: serà el 18 de desembre, després que es posposés per la pandèmia. No serà vinculant per llei, però l'ajuntament es compromet a aplicar el resultat.

S’havia de celebrar el 15 de març de 2020, l’endemà que es decretés l’estat d’alarma, i va quedar suspesa sine die fins que les tres parts han pogut pactar finalment la nova data.

La consulta serà presencial al Centre Cívic i la campanya serà semblant a la d’unes eleccions municipals. Hi estan cridats a votar més de 6.500 veïns, majors de 16 anys. La pregunta serà simple: “Vols correbous a Vidreres?” i la resposta: sí o no. L'alcalde, Jordi Camps, es compromet a aplicar el resultat.

L'ajuntament farà coincidir la consulta amb diferents activitats aquell cap de setmana per animar els veïns a participar-hi.

Vidreres és l'últim municipi de les comarques de Girona on es manté aquesta tradició, després de la supressió a Torroella, Olot i Roses.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?