Sociedad

Ciutadella recuperarà l'atenció presencial de l'IBAVI

El conseller Josep Marí explica que estan pendents de contractar personal per fer-ho efectiu

El conseller ha explicat al Parlament que l'atenció presencial a Ciutadella pot estar resolta 'en pocs dies'. / Parlament IB.

Mahón

Ciutadella ha de recuperar en breu l’atenció presencial de l’IBAVI. Així ho ha anunciat el conseller d’Habitatge, Josep Marí al Parlament. Aquest servei funcionava un cop per setmana fins que va arribar la pandèmia i es va eliminar en favor de l’assistència telemàtica.

Marí afirma que la situació laboral del personal de la oficina de l’Ibavi a Menorca s’està retocant per a permetre recuperar ben prest aquest servei. En aquest moment només hi ha contractat un director de la Oficina de Maó i cal més personal, aspecte en el que ja s'està treballant.  Marí asegura que si hi ha més personal es podrà destinat gent a Ciutadella ni que sigui un cop a la setmana.

El conseller responia així a una pregunta parlamentària de la diputada de Més per Menorca, Patrícia Font qui agraïa que la situació vagi a solucionar-se prest. L’ecosobiranista explica que la gent que va a aquestes oficines acostuma a tenir problemes per desplaçar-se fins Maó on si hi ha oberta una oficina de forma permanent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00