Deportes

Eli Segura: "Mai ens havíem imaginat que l'Alexia arribaria fins aquí"

Al 'Què t'hi jugues! hem parlat amb la mare d'Alexia Putellas hores després d'haver-se proclamat millor jugadora del món a la gala de la Pilota d'Or

Eli Segura: "Mai ens havíem imaginat que l'Alexia arribaria fins aquí"

Eli Segura: "Mai ens havíem imaginat que l'Alexia arribaria fins aquí"

08:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001816895/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Alexia Putellas ha passat a la història. Aquesta nit ha guanyat la Pilota d'Or i s'ha convertit en la millor jugadora del món, sent la primera futbolista espanyola i del FC Barcelona en aconseguir-ho. Avui, al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb la seva mare, Eli Segura, que ha confessat que encara no assimilat tot el que ha aconseguit la seva filla. "Ella va decidir que volia jugar a futbol i tant el seu pare com jo fèiem tot el que ella necessitava. M'agradaria que molts pares fessin el mateix: si una nena vol jugar a futbol que jugui a futbol, no ha d'haver-hi cap tabú", ha manifestat la mare de Putellas, qui ha explicat a SER Catalunya que Alexia Putellas no s'havia preparat el discurs de la gala de la Pilota d'Or. "No tenia preparat el discurs i li va quedar espectacular. Ella és així", ha afirmat.

Eli Segura també ha explicat com van ser els inicis d'Alexia al món del futbol: "Va començar a jugar amb nens, ens van dir que jugava molt bé i que havien d'aprofitar-la a un equip femení, i la vam apuntar al Sabadell", ha recordat Eli Segura al 'Què t'hi Jugues!'. "No ens imaginàvem que arribaria aquí. Nosaltres gaudim el dia a dia amb ella", ha explicat Segura.

La mare de Putellas també ha evidenciat l'actitud guanyadora de la seva filla: "El seu esforç sempre és a més, i nosaltres anem a més amb ella, no es posa objectius ni límits", ha assegurat Eli Segura al 'Què t'hi Jugues!'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00