Martes, 18 de Enero de 2022

Otras localidades

Markel Zubizarreta: "El futbol femení mereix estabilitat també quan el focus desapareix"

El mànager del FC Barcelona femení celebra al 'Què t'hi Jugues!' la històrica Pilota d'Or a Alexia Putellas

Aquesta nit Alexia Putellas ha guanyat la Pilota d'Or i s'ha convertit en la millor futbolista del món i al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb Markel Zubizarreta, manàger del FC Barcelona femení. "És el resultat a la feina ben feta. Això passa perquè l'any passat vam recollir tots els títols possibles a nivell col·lectiu. Reflecteix a jugadores que han crescut al nostre projecte", ha dit Zubizarreta, qui ha afegit que "aquest premi ens ha d'ajudar a que les jugadores i el futbol femení siguin reconegudes com a futbol. Per part de totes les institucions. Al futbol espanyol tenim deures pendents que millorarien l'estructura del futbol".

"En dies com ahir o avui hi ha molt docus, tothom està molt posat en nosaltres, però després aquest focus desapareix. Seria bo que hi hagi estabilitat i projectes amb continuitat", ha afirmat Markel Zubizarreta, qui ha afegit: "Seria un gran pas, no només perquè les jugadores actuals milloressin les seves condicions, sinó també perquè les futures jugadores que ara estan començant a jugar puguin entrar dins un context de futbol professional".

Per altra banda també n'hem parlat amb Maria Teixidor, exdirectiva del FC Barcelona i qui va impulsar la professionalització de l'equip femení. "És impossible no sentir molt a prop aquest reconeixement a l'Alexia i estar molt orgullosa del que ha aconseguit", ha dit Teixidor, qui ha afegit que "és el reconeixement a una aposta. És la confirmació que quan s'inverteix en recursos i es donen les condicions a les dones, aquest talent femení explota d'aquesta forma tan espectacular. És la consolidació d'un projecte que vam començar al 2015", ha afirmat Maria Teixidor a SER Catalunya.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?